Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssi 2019

  • Halonen Marianna, Mustonen Pasi

Microsoft Teams-workshop

Description

Tässä workshopissa saa koulutusta Teamsin käyttöön ja pääsee myös itse rakentamaan sekä testaamaan Teamsin käyttöä samanaikaisesti. Workshopiin tulijoilla toivotaan olevan omat Office 365-tunnukset ja kannettava tietokone mukana.

Microsoft Teams on digitaalinen keskus ja oppimisympäristö, joka tuo yhteen keskustelut, kokoukset, tiedostot, tehtävät, arvioinnit ja sovellukset Office 365 Educationissa. Teamsin avulla opettajat voivat siirtyä helposti keskusteluista sisällön luomiseen säilyttäen asiayhteyden, jatkuvuuden ja läpinäkyvyyden. Teams vastaa erilaisten ryhmien tarpeisiin ja auttaa niitä saamaan asioita aikaan yhdessä:

  • Hallitse projekteja, tehtäviä ja sisältöä päivittäin käyttämiesi sovellusten avulla – kaikki on ulottuvillasi yhdessä mukautetussa työtilassa.

  • Pysy ajan tasalla reaaliaikaisten tietojen ja päivitysten avulla, joita jaetaan jatkuvissa tiimin keskusteluissa, yksityisissä keskusteluissa, tiimin kokouksissa ja muilla kanavilla.

  • Tue monimuotoista yhteistyötä ja saumatonta käyttöä integroitujen Office 365:n sovellusten, kuten Wordin, Excelin, PowerPointin, Luokan OneNote-muistikirjan, Formsin ja tehtävien avulla.

 

Presentation Info

Target group
Basic education: Subject teachers

Target group info

luokanopettajat, lukion opettajat, ammatillisen oppilaitoksen opettajat, ammattikorkeakoulun opettajat, yliopiston opettajat 

Presenters

Halonen Marianna

Microsoft Oy

Teacher Engagement Manager


Mustonen Pasi

Microsoft Oy

Learning Delivery Spealist

Goals

Workshopin jälkeen osallistuja hallitsee Teamsin perusteet ja pystyy lähteä käyttämään sitä opetuksessa.

Schedule

Teamsin perusteiden opiskelua itse kokeillen, joten oma kone on hyvä olla mukana. Workshopin aikana pidetään yksi tauko n. klo 15.20-15.40.