Ei digiähkyä, vaan helppoa arkea opetuksessa.

1 joulukuuta 2021 - 1 joulukuuta 2021

Hämeenlinna, Suomi

Lipputyyppi Rekisteröinnin päättyminen Hinta Määrä
Rekisteröinti
Rajoittamaton Ilmainen

Kuvaus

Opettajien arki on yleensä kaikkea muuta kuin uusien teknologioiden ilotulitusta. Mahdollisuuksia digitaalisten välineiden osalta on liikaa. Erilaiset opetukselliset näkökulmat sekä oppilaitoskohtaiset käytänteet vaikeuttavat oikeiden ratkaisujen löytämistä, puhumattakaan niiden jalkauttamisesta käytäntöön tavalla, joka tukee opetuksen perustoimintaa tarkoituksenmukaisella tavalla.

Tässä toiminnallisessa työpajassa tarjotaan katsaus opettajan perustoimintaa tukevien ratkaisujen kehittämisestä. Ratkaisujen, joiden avulla päivittäinen opetustoiminta helpottuu ja joiden avulla saadaan olemassa olevin työkalujen yhteiskäytöstä irti enemmän kuin osiensa summa. Työpajassa mallinnetaan osallistujille käytännön ratkaisu, joka on vietävissä omaaan organisaatioon.

Moodlen ja Microsoft Teams -järjestelmien integraation kautta on saavutettu toiminnallinen kokonaisuus nykypäiväisen opetuksen toteuttamiseksi matalan kynnyksen käyttöönotolla. Kehitystyön tavoitteet ja toiminnalliset määrittelyt tulevat suoraan opettajilta ja opetuksen arjesta. Näistä lähtökohdista ovat Mediamaisteri, Microsoft ja Tampereen Kaupungin toisen asteen opetus rakentaneet kolmikantayhteistyönä toimintamallin ja teknisen ratkaisun helpottamaan opettajien työtä. Oikeasti.

Esityksen tiedot

Kohderyhmä
Ammatillinen oppilaitos: Opettajat

Kohderyhmän tiedot

Kohderyhminä ovat kaikki opetusta tekevät.

- ammatillisen opetuksen opettajat

- ammattikorkeakoulujen opettajat

- perusopetuksen opettaja

- vapaan sivistystyön opettajat

- muut opettajat ja opetusta toteuttavat organisaatiot

Esittäjät

Koiviola Ville

Mediamaisteri Oy

Myyntijohtaja


Palkinen Ville

Tampereen Kaupunki / Tredu

Projektipäällikkö

Missä

Näytä Google Mapsissa
Scandic Aulanko
Aulangontie 93
    13210 Hämeenlinna
    Suomi

Milloin

Alkaa 01.12.2021 10.00.00
Päättyy 01.12.2021 13.00.00