Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssi

  • Leiding Saija, Tapio Emilia
  • 03.12.2021 11.15.00
  • Esityssali 14

Digitaalisen pedagogiikan ketterä kehittäminen

Kuvaus

Syksyllä 2018 ammatillisessa oppilaitoksessamme valittiin kuusi opettajaa kehittämään digitaalista pedagogiikkaa 100 %:n työajalla. Toiminnan rakentamisen pohjana ovat olleet opettajien tarpeet ja toiveet sekä organisaatiomallin, kaupungin digitalisaatio-ohjelman ja ammatillisen koulutuksen reformin asettamat vaatimukset. Toimintaa arvioidaan ja muovataan ajankohtaisten ja muuttuvien tarpeiden mukaiseksi jatkuvan palautteen, yhteistyön ja digitaalisen pedagogiikan käytön pohjalta.

Esittelemme ketterän kehittämisen mallia digitaalisen pedagogiikan edistämisessä koulutusorganisaatiossa ja poikkeusajan mukanaan tuomia muutoksia toimintaan. Esittelemme myös digitaalisen pedagogiikan tiimin toiminnan määrällisiä ja laadullisia vaikutuksia oppilaitoksen digipedagogiikan käyttöön sekä henkilöstön digipedagogiseen osaamiseen. Liitteenä kuva palvelutarjonnastamme henkilöstölle vuonna 2021. 

 

Käytännön info

Alkaa
03.12.2021 11.15.00
Päättyy
03.12.2021 11.45.00
Kesto
30 minuuttia
Sijainti
Esityssali 14

Esityksen tiedot

Puheenjohtaja
Lempäälän kunta, Mika Setälä

Kohderyhmä
Ammatillinen oppilaitos: Asiantuntijat, suunnittelijat, ohjaajat, koordinaattorit

Kohderyhmän tiedot

Kohderyhmänä on kaikki digitaalisen pedagogiikan kehittämisestä kiinnostuneet asiantuntijat, suunnittelijat, rehtorit ja koulutuspäälliköt.

Esittäjät

Leiding Saija

Helsingin kaupunki

Digitaalisen pedagogiikan asiantuntija


Tapio Emilia

Helsingin kaupunki

Digitaalisen pedagogiikan asiantuntija