Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa -konferenssi 2019

  • Sikström Pieta

Mitä innovatiivisia teknologioita koulujen kannattaa hankkia?

Kuvaus

Digitalisaatio on tullut jäädäkseen kouluissa ja posterilla haluamme tuoda esille oppimisteknologiat innostavassa valossa ja hälventää virtuaalitodellisuuteen, robotteihin ja tekoälyyn liittyviä ennakkoluuloja ja jopa pelkoja. On tärkeää, että oppimisteknologioiden mukanaan tuoma oppimisen ja opettamisen uudistuminen nähdään nimenomaan mahdollisuutena eikä uhkana. Uskomme, että oppimisteknologiat on se muutos, jota koulumaailma tarvitsee juuri nyt!

Posterissa kerromme lisäksi innovatiivisesta hankintamenettelystä, joka on uudenlainen tapa kehittää loppukäyttäjien tarpeista lähteviä digitaalisia oppimisratkaisuja. Enää koulujen ei tarvitse valita vain olemassaolevista vaihtoehdoista vaan ne voivat osallistua kehittämiseen yhdessä palveluntuottajien kanssa aina vaatimusmäärittelystä ja tuotteen testauksesta alkaen. Innovatiivinen hankintamenettely mahdollistaa todellisiin tarpeisiin perustuvat ja kustannustehokkaat oppimisteknologiat.

Esityksen tiedot

Kohderyhmä
Perusaste/lukio: Rehtorit ja johtajat

Kohderyhmän tiedot

Posteri sopii niin opettajille, rehtoreille ja opiskelijoillekin. Erityisesti se on suunnattu niille henkilöille, jotka tekevät oppimisteknologioiden hankintaan liittyviä päätöksiä. 

Avainsanat: oppimisteknologiat, innovatiivinen hankintamenettely, tekoäly, virtuaalitodellisuus, robotit

Esittäjät

Sikström Pieta

Jyväskylän yliopisto

Projektitutkija

Tavoitteet


Aikataulu