Opi tehostamaan työtäsi Googlen työkalujen avulla!

1 joulukuuta 2021 - 1 joulukuuta 2021

Hämeenlinna, Suomi

Lipputyyppi Rekisteröinnin päättyminen Hinta Määrä
Rekisteröinti
Rajoittamaton Ilmainen 6 jäljellä

Kuvaus

Tässä työpajassa keskitytään Googlen oppimisympäristön sekä Googlen keskeisten työkalujen perusteiden harjoittelemiseen. Työpaja sopii esimerkiksi sellaisille opettajille, jotka eivät ole aiemmin aktiivisesti käyttäneet Googlen työkaluja tai oppimisympäristöä tai jotka haluavat vahvistaa tai kerrata jo opittuja perustaitoja. Työpajassa osallistuja oppii sisällyttämään Googlen työkalut opetukseen ja tehostamaan omaa työtään niiden avulla. Päivän aikana harjoitellaan käyttämään Googlen keskeisiä sovelluksia, rakennetaan sähköisiä oppimissisältöjä ja -tehtäviä sekä opitaan hyödyntämään Googlen työkaluja arvioinnin, yhteissuunnittelun ja viestinnän apuna. Koulutus sopii opettajien lisäksi rehtoreille.

Koulutukseen tarvitset kannettavan tietokoneen. Tuomme mukanamme myös salkullisen Acerin Chromebookeja lainattavaksi. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tuoda omaa laitetta mukanasi ja tarvitset lainalaitetta, ilmoita siitä meille etukäteen sähköpostilla osoitteeseen info@koulia.fi.

Koulia on tieto- ja viestintätekniikan koulutusta järjestävä opetuksen ammattilaisista koostuva yhteisö. Koulutamme opetushenkilöstöä Googlen oppimisympäristön käyttöön ympäri maan.

Esityksen tiedot

Kohderyhmä
Luokanopettajat

Kohderyhmän tiedot

Kohderyhmä: luokanopettajat, peruskoulun aineenopettajat, lukion aineenopettajat, rehtorit, ammatillisen oppilaitoksen opettajat ja rehtorit, ammattikorkeakoulun opettajat ja rehtorit

Esittäjät

Korpela Laura

Koulia

kouluttaja


Lassi Petri

Koulia

kouluttaja

Tavoitteet

Osallistujat tutustuvat Google Suiten perustyökaluihin demojen ja käytännön harjoittelun kautta. Osallistujat saavat työkaluja sovellettavaksi suoraan omaan työhönsä.

Aikataulu

Koko päivän workshop, 10-17. Aamupäivällä tutustutaan G-suite -ympäristön työkaluihin sekä niiden perusominaisuuksien hyödyntämiseen opetuksessa. Iltapäivällä painopiste on työkalujen tehokkaassa käytössä sekä lisäosien hyödyntämisessä.

Workshopin aikana pidetään lounastauko sekä iltapäivällä lounastauko. Lounas ja kahvi ovat omakustanteisia.

Missä

Näytä Google Mapsissa
Original Sokos Hotel Vaakuna
Possentie 7
    13200 Hämeenlinna
    Suomi

Milloin

Alkaa 01.12.2021 10.00.00
Päättyy 01.12.2021 17.00.00